Atentie Acest site foloseste cookie pentru a va oferi o mai buna experienta. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Bicicleta eliptica E380 Techfit

Bicicleta eliptica TECHFIT E380 este ideala pentru exercitii mai usoare ca niciodata. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica E380 TECHFIT vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 6 , asigurand astfel un exercitiu la o intensitate constanta.

Bicicleta eliptica de la TECHFIT este echipata cu un computer care afiseaza timpul, distanta, viteza si numarul de calorii, facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. Este ideala pentru incepatori, pentru persoanele cu probleme de articulatii, pentru pierderea in greutate si pentru tonifiere.

Greutate sistem volanta 6

Franare magnetica 8 nivele de rezistenta

6 functii afisate: Timp, Viteza, Distanta, Calorii, Puls, ODO (istoric kilometri)

Display: LCD

Sarcina max. admisa: 120

Senzori puls: integrati in manere

Dimensiuni: L 113 x l 59 x H 158 cm

Alte caracteristici:

Senzori puls in manere

Senzori in manere

Acces usor

Roti pentru transport

Ajustare planeitate

Uz casnic

Bicicleta eliptica E380 de la TECHFIT permite o miscare de tip eliptic in timpul exercitiului, ce presupune o coordonare minima, implicand o proportie maxima a grupelor de muschi din partea inferioara a corpului.

Cu ajutorul manerelor bicicletei E380 se poate antrena si partea superioara a corpului (muschii spatelui, pieptului si bratelor).

Bicicleta eliptica E380 Techfit

Brand:
Tip:
Mecanica
Greutate utilizator:
101-130 kg

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Produse similare